Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дай боже всекиму

Comment

• Момци, слезте на земята най-накрая. Да допуснем хипотетично, че на някой колега му падне от Дедо Боже една Джулия Квадрифолио. Какво ще я прави? Пълното каско на тази кола е около 6500 лв. Питам кой ще да е тоз алфист, който ще може да си я позволи? Та повечето алфисти сме бедни хорица и едвам намираме пари да си купуваме носачи.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Уикенда бях в Мюнхен, като случайно попднаха на една сива Gulia. Извадих телефона да я снимам и какво да видя - чувечеца си натоварил на задната седалка колело, както си било с калта (все едно кара 20 годи;на таратайка) - свинщина...така ме хвана яд на този тиквеник, но явно разбиранията на някои хора са такива - просто кола, която да мога да натоваря и да ме закара от т.А до т.Б.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
          Момци, слезте на земята най-накрая. Да допуснем хипотетично, че на някой колега му падне от Дедо Боже една Джулия Квадрифолио. Какво ще я прави? Пълното каско на тази кола е около 6500 лв. Питам кой ще да е тоз алфист, който ще може да си я позволи? Та повечето алфисти сме бедни хорица и едвам намираме пари да си купуваме носачи.
          Ако ти падне от Дедо Боже, каското няма да е задължително.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• много е красива
            alfa romeo 156 1.9 jtd 105 kc
            alfa romeo 147 1.9 jtd 116 kc

Comment

• Джулията не е евтина кола. Не ми се мисли обаче, като поостарее и стигне до някой българин , как ще я поддържа. Отпред е с 3 носача, 3 шарнира. Алектрическа рейка и т.н.

Дано не се превърнат в тотални скрапове тия коли, когато станат на години и попаднат в някой български фен.
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 22:57.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И аудитата отпред са с 10 носача, ама си ги карат хората.

Сравнително просто ми изглежда окачването на джулията, прилича на 156.
                https://www.youtube.com/watch?v=esxsktqxbYA
                156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Джулията не е евтина кола. Не ми се мисли обаче, като поостарее и стигне до някой българин , как ще я поддържа. Отпред е с 3 носача, 3 шарнира. Алектрическа рейка и т.н.

Дано не се превърнат в тотални скрапове тия коли, когато станат на години и попаднат в някой български фен.
                  Колкото са бангирани повечето 56-ци и 59-ки, толкова ще бъдат и те. Ганьо си е Ганьо и не обича да поддържа автомобили
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Малко снимки от немско. Авера не можа да не се похвали!
                    http://prikachi.com/images.php?images/495/9069495c.jpg
                    http://prikachi.com/images.php?images/496/9069496M.jpg
                    http://prikachi.com/images.php?images/497/9069497t.jpg
                    http://prikachi.com/images.php?images/498/9069498l.jpg
                    Само се оплака, че при висока скорост над 220 км/ч ставала доста нестабилна ако окачването е нагласено на спорт. Иначе колата е дизелак, и ми направи впечатление фабричната разпънка в коша. Вътре дизайна не е кой знае какво, за такава кола можеха да пипнат малко повечко.
                    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
                    ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.

Comment

• Много ги кефи немците това синьо, пък мен въобще не ме грабва нещо... Черно, червено или бяло най-добре и стои!
                      Now: 156 2.5 V6 24V
                      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от b0jo Покажи съобщение
                        Явно собствениците не са членове на клуба,не са се похвали ли,па ний да им честитим
                        Хайде аз ще се похвали с една поръчана Джулия. Червена. Сега ми я правят и нямам търпение да я покарам
                        Ако черна котка не ми мине пътя, лятото официално ще съм горда собственичка.

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        Много ги кефи немците това синьо, пък мен въобще не ме грабва нещо... Черно, червено или бяло най-добре и стои!
                        Има един по-светло син цвят. Много добре ѝ стои.
                        http://www.themotorreport.com.au/con...21-862x459.jpg

Малко BMW style е
                        Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 (2012)
                        Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 180 (2017)

Comment

• Честито!!!

С какъв двигател е?
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Дизел 180 к.с., автоматик. Много трудно ми беше да се пречупя за дизела, но за съжаление нямаше 200к.с бензин. Няма значение де. И дизелова ще си я обичам. Тествах дизела и добре беше като ускорение.
                            Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 (2012)
                            Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 180 (2017)

Comment

• Как така няма?
                              Ако си поръчаш няма ли да ти докарат бензинова?
                              156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                                И аудитата отпред са с 10 носача, ама си ги карат хората.

Сравнително просто ми изглежда окачването на джулията, прилича на 156.
                                https://www.youtube.com/watch?v=esxsktqxbYA
                                Абсолютно няма допирна точка със 156. В предницата горния носач наподобява 159, отдолу са 2 отделни, като на БМВ. Отзад е масивен мултилинк.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X